Algemene voorwaarden Steijns Installatiebedrijf

Algemene voorwaarden van installerende bedrijven
Download hier de Algemene leveringsvoorwaarden van de UNETO-VNI. De ALIB-voorwaarden zijn bedoeld voor de zakelijke markt en de AVIC- voorwaarden voor de particuliere markt.

Lid Uneto-VNI

Steijns Installatiebedrijf is officieel erkend Uneto-VNI Installateur. Deze gewaardeerde brancheorganisatie bewaakt kwaliteit en vakkundigheid van de aangesloten installatiebedrijven. 

Wanneer u kiest voor een Uneto VNI erkend installateur bent u dus te allen tijde verzekerd van een kwalitatieve vakkundige installatie. De organisatie zorgt ervoor dat de samenwerking tussen de eindgebruiker en installatiebedrijf wordt geoptimaliseerd zodat de belangen van beide partijen worden behartigd.

Waarom kiezen voor een Uneto VNI installateur?

De veiligheid van uw installatie moet absoluut worden gegarandeerd om zorgeloos te kunnen genieten van een warme woning. Zonder dat u het doorheeft zijn er veel apparaten en processen gaande in de uw woning waarbij verschillende vormen van energie gebruikt worden zoals gas en elektra.

U kunt zich voorstellen dat deze apparatuur absoluut vakkundig dient te zijn aangesloten om problemen en storingen te voorkomen. De Uneto-VNI Installateur beheerst de fijne kneepjes van het vak waardoor u verzekerd bent van een duurzame en vooral betrouwbare installatie.

Voordelen van de Uneto-VNI installateur

Het Uneto-VNI keurmerk staat voor:

  • Vakkundige kennis
  • Waarborging van kwaliteit
  • Duidelijke overeenkomst
  • Gegarandeerd opgeleide monteurs
  • Alle officiele benodigde erkenningen

De Uneto-VNI norm voor installatie houdt tevens rekening met de juiste afstellen van het toestel. Hierdoor bespaart u ook nog eens flink op uw energierekening. De correcte afstelling zorgt er tevens voor dat het verwarmingstoestel niet onnodig wordt overbelast waardoor u optimaal rendement behoudt.

Contact